Z ostatniej chwili: Burger Bar

 

Pyszne, świeże hamburgery z dobrego polskiego wołowego mięsa w wypiekanej na miejscu bułce. To według właściciela wystarczy, żeby wynieść burgera na wyżyny. Ja nie zaprzeczam i powiadam, że to najlepsze warszawskie cheesburgery jakie jadłam. Koleżanki potwierdzą. Z dobrze skomponowanymi dodatkami, które nie przytłaczają mięsa, delikatnie je podkreślają i nie czynią hamburgera niewygodnego w jedzeniu. Menu małego lokalu jest krótkie: cztery wariacje na temat burgera z polskich krów rasy mięsnej. Jest jeszcze rosół, a jak ktoś chce zaszaleć może poprosić o burgera z mięsa pochodzącego z Japonii. Do picia woda i cola. Na miejscu coś koło sześciu stolików. Od dwóch tygodni na Mokotowie, oby jak najdłużej.

Burger Bar

ul. Puławska  74/80, wejście od Olkuskiej

Więcej w Magazynie Smak – klik

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>