Melon i gorgonzola i tyle.

Minął rok odkąd prostota tego przepisu zachwyciła mnie w którymś tam letnim numerze czasopisma Kuchnia. Ostatnimi czasy udało mi się zsynchronizować obecność melona i gorgonzoli w lodówce. A w zasadzie, to wiedząc że w lodówce chłodzi się owoc, dokupiłam ser. Byłam ciekawa tego połącznia. Wiecie, teraz w te upały kiedy nikomu nie chce się stać w garach takie szybkie, orzeźwiające i pełne smaku potrawy są na wagę złota.

1/2 melona

1/2 opakowania gorgonzoli

listki mięty

 

Melona kroimy w kostkę, posypujemy pokruszoną gorgonzolą, delikatnie ozdabiamy listkiem mięty :)

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>